Ποιοί Είμαστε

Το έτος 1988 η Profilm Pack έφερε στην Ελλάδα την πρώτη αυτόματη μηχανή
συσκευασίας εντύπων σε πλαστικό φιλμ, ανοίγοντας το δρόμο για την κυκλοφορία, σε πανελλήνια κλίμακα, περιοδικών συσκευασμένων σε διαφανή πλαστική σακούλα, με δυνατότητα τοποθέτησης διαφημιστικών εντύπων, δειγμάτων προϊόντων και δώρων εντός της συσκευασίας.

Εμπειρία

homepage-about-1 Η Profilm Pack με την πολυετή εξειδικευμένη παρουσία της στο χώρο της κάθε είδους συσκευασίας εντύπων, μπορεί να καλύψει ταχύτατα και αποτελεσματικά κάθε απαίτηση
στον τομέα αυτό.

Αντικείμενο Εργασιών

Αφορά συσκευασίες μεγάλης γκάμας προϊόντων, μενονομένων ή περισσοτέρων μαζί σε πακέτα προσφορών..

Αφορά συσκευασίες μεγάλης γκάμας προϊόντων, μενονομένων ή περισσοτέρων μαζί σε πακέτα προσφορών, με διάφορα είδη πλαστικών (πολυολεφίνη, πολυαιθυλένιο, cast πολυπροπυλένιο) και δυνατότητα επικολλήσεων των προϊόντων μεταξύ τους, καθώς και επικολλήσεων stickers προσφορών και barcode.

Ενδεικτικός κατάλογος:


Καλλυντικά (μπουκάλια, σωληνάρια, βάζα, κύλινδροι, κουτιά)
Απορρυπαντικά
Προϊόντα προσωπικής υγιεινής
Παιχνίδια
Τσάντες
Ενδύματα
Κουτιά προϊόντων κινητής τηλεφωνίας
Προϊόντα φαρμακευτικών εταιρειών σε προσφορές.

Συσκευασία περιοδικών και εντύπων που διανέμονται μέσω ταχυδρομείου και courier.

Αφορά σε συσκευασίες με διάφανα ή τυπωμένα πλαστικά, αυτόματη επικόλληση ετικετών, εκτύπωση διευθύνσεων παραληπτών κατευθείαν επάνω στο πλαστικό για τους πελάτες που επιθυμούν μείωση κόστους συσκευασίας και ταχύτερη διεκπεραίωση των εντύπων τους,
ταξινομήσεις και δεσμοποιήσεις σύμφωνα με τις επιταγές των ΕΛ.ΤΑ.

Η Profilm Pack διαθέτει επίσης την μοναδική στην Ελλάδα “έξυπνη” μηχανή συσκευασίας με επιλεκτικότητα (selectivity), όπου κατά την ίδια παραγωγή οι παραλήπτες λαμβάνουν διαφορετικά έντυπα ο ένας από τον άλλον, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες του καθενός και η οποία έχει σαν αποτέλεσμα την μειωση του κόστους των διαφημιζόμενων εταιρίων και την ταχύτερη διανομή των εντύπων τους.

Ειδικές εργασίες που σχετίζονται με την συσκευασία και το έντυπο.

Ενδεικτικά αναφέρουμε:


Επικολλήσεις πάντος είδους με κόλλες διαφόρων τύπων, είτε αντικειμένων μεταξύ τους, είτε διαφημιστικών εντύπων ή δειγμάτων μέσα στα περιοδικά.
Διαμόρφωση κοπτικών και folders.
Απενθέσεις
Εκτυπώσεις ετικετών απο αρχεία που μας δίδονται.
Δίπλωση μονόφυλλων εντύπων (μονή, διπλή, σταυρός, φυσαρμόνικα).
Ειδικές συσκευασίες σε display boxes, κυλίνδρους, κουτιά, stands.

 

Συσκευασία περιοδικών και εντύπων που διανέμονται από το πρακτορείο στα σημεία πώλησης τύπου.

Αφορά σε συσκευασίες διαφόρων τύπων (μονή σακούλα, διπλή σακούλα, σακούλα με χειρολαβή) και με διάφορα είδη πλαστικού (πολυαιθυλένιο, πολυολεφίνη, πολυπροπυλένιο).
Επίσης, περιλαμβάνει ένθεση διαφημιστικών εντύπων και δώρων στις συσκευασίες των περιοδικών, καθώς και παρακολουθηματικές εργασίες, όπως επικολλήσεις δειγμάτων, επικολλήσεις ετικετών, απενθέσεις, διαμορφώσεις κοπτικών και πολλές άλλες.

Εμφακέλλωση εντύπων.

Αφορά σε υπεραυτόματες εμφακελλώσεις με μεγάλες ταχύτητες παραγωγής (μέχρι 15.000 τεμάχια ανά ώρα) για φακέλλους 11 x 23 cm,16 x 23 cm, 23 x 32 cm, με ταυτόχρονη αναγραφή παραλήπτη επάνω στο φάκελλο.
Επίσης, υπάρχει η μοναδική πανελλαδικά δυνατότητα αυτόματης εμφακέλλωσης με φάκελλο-σακούλα (pocket) 23 x 32 cm.